Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwunia

Zadanych pytań: 26

08.02.2014 15:35

Kolby kukurydzy należy gotować bez soli,ponieważ pod jej wpływem ziarna robią się łykowate i twarde.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.02.2014 15:37

gotuje zawsze bez soli

Janina

Zadanych pytań: 159

08.02.2014 15:38

To tak podobnie jak smażenie grzybów;)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

08.02.2014 15:46

świetna rada

Odpowiedzi (9)

Ania321

Zadanych pytań: 179

08.02.2014 15:36

Słyszałam o tym i tak wlaśnie robię :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

08.02.2014 15:56

dobrze wiedzieć

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

08.02.2014 16:01

zawszę gotuję bez soli w wodzie z mlekiem

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

08.02.2014 16:15

tak, gotuję bez soli

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.02.2014 16:54

dobra rada dla przypomnienia

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

08.02.2014 17:01

też tak robię

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.02.2014 17:11

Tak ,wiem o tym staram się uzywać soli jak najmniej

kornelcia

Zadanych pytań: 13

08.02.2014 18:52

warto wiedzieć

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

08.02.2014 22:00

Dzięki, watro wiedzieć

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak