Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

26.08.2013 13:33

Koncentrat pomidorowy po jednorazowym użyciu jeśli zachodzi pleśnią to wyrzucacie czy zbierzecie łyżeczką i używacie dalej?

Odpowiedzi (28)

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

26.08.2013 15:26

zawsze kupowałem małe słoiczki,ale teraz wiem już o tym przepisie z olejem i waerto wykorzystać

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

26.08.2013 15:31

wiadomo że jeśli jest zapleśniały to się wyrzuca,jak mam większy słoik to po prostu go zamrażam i jest dobry do następnego użycia lub słyszałam że można zalać oliwą aby się nie zepsuł ale tego nie praktykowałam :)

Seba

Zadanych pytań: 1313

26.08.2013 15:36

zawsze wyrzucam jak wychodzi pleśń

Mniam

Zadanych pytań: 87

26.08.2013 15:46

Nie znałam pomysłu z olejem. Zawsze jak mi zostawał, a wiedziałam że nie zużyję w najbliższym czasie, to mroziłam.

katarzynagotuje

Zadanych pytań: 7

26.08.2013 17:39

pleśń = śmieci :)

Ewa104

Zadanych pytań: 328

26.08.2013 19:06

Z pleśnią nigdy bym nie użyła.

Malinka

Zadanych pytań: 302

26.08.2013 19:40

Jeśli jest już pleśń, to przecier jest zepsuty, więc do wyrzucenia:(

alaaa

Zadanych pytań: 201

26.08.2013 20:06

jeśli się zdarzy to wyrzucam,ale kupuję malutkie słoiczki,jak nie zużyję zalewam olejem albo mrożę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak