Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

2milutka

Zadanych pytań: 134

15.10.2013 21:56

kotleciki sojowe w jaki sposób przyrządzacie?

Odpowiedzi (24)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

16.10.2013 07:05

Najczęściej gotuję w bulionie z czosnkiem i smażę jak kotlety w panierce.

monisia1977

Zadanych pytań: 15

16.10.2013 07:12

tak jak normalne kotlety

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

16.10.2013 07:29

panierowane albo gotowane w sosie

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

16.10.2013 07:53

ja też robię jak schabowe, czyli gotuję,panieruję i smażę

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.10.2013 07:59

wolę jednak panierowane

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

16.10.2013 08:15

panierowane

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.10.2013 08:30

robię jak kolety schabowe

Beata73

Zadanych pytań: 1093

16.10.2013 08:43

według przepisu na opakowaniu

erym

Zadanych pytań: 24

16.10.2013 08:43

a ja nie robie, moj maz strasznie miesozerny

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

16.10.2013 09:05

Podgotowywuję i dalej robię jak schabowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak