Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Rycerz

Zadanych pytań: 75

01.01.2014 16:37

Kto wie jak się odkostnia królika?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

01.01.2014 18:47

zawsze dzielę królika na porcje,marynuję w marynacie i duszę zawsze z kością:)

okrysia

Zadanych pytań: 79

01.01.2014 17:19

nie robię krolika,ale w dzieciństwie mama robiła i z tego co pamiętam królika przygotowywała razem z kośćmi, dopiero na talerzu każdy sobie sam radzil

2milutka

Zadanych pytań: 134

01.01.2014 17:21

ja też duszę czy smaże razem nigdy nie obierałam od kości chyba że na talerzu po przyrzadzeniu.

Odpowiedzi (6)

gosia56

Zadanych pytań: 466

01.01.2014 17:22

moja mama zawsze piekła królika w całości pózniej kosci same odchodzą

gosia56

Zadanych pytań: 466

01.01.2014 17:29

dziękuję bardzo za tego minusa

pacpaw

Zadanych pytań: 266

01.01.2014 17:34

opisać to raczej ciężko. Odsyłam raczej do youtube np. tu: http://www.youtube.com/watch?v=hnlLzHB0OvA

norweska20

Zadanych pytań: 400

01.01.2014 18:35

chętnie skorzystam z rady pacpaw i odwiedzę stronke

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

01.01.2014 19:25

królik mięsa jakoś dużo nie ma więc zastanawiam się czy jest sens męczyć się z trybowaniem - no chyba, że danie konkretnie tego wymaga, ale chyba wolałabym wtedy zmienić je na inne

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

01.01.2014 20:26

Trzeba go przymrozić. Jak jest zimno, to najlepiej na noc za okno, wtedy skruszeje ;>

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak