Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna34

Zadanych pytań: 98

19.03.2013 09:52

która deska lepsza zwykła drewniana czy bambusowa bo nie wiem na jaka się zdecydować ?

Najlepsze odpowiedzi (1)

PIOTR11

Zadanych pytań: 60

19.03.2013 10:06

myślę że bambusowa jest lepsza

Odpowiedzi (8)

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

19.03.2013 10:11

zdecydowanie polecam bambusową, nie przebarwia się i nie odkształca

miki47

Zadanych pytań: 290

19.03.2013 10:23

bambusowa, ale ja i tak wole plastiki

aredzimska

Zadanych pytań: 6

19.03.2013 11:42

drewniane tylko do chleba, bo gromadzą bakterie...ja mam bambusową, do mięsa i warzyw najlepiej plastik lub szklana

emeslive

Zadanych pytań: 288

19.03.2013 12:28

Ja wolę plastikowe - zdecydowanie łatwiej je utrzymać w czystości, może je myś w zmaywarce czy wyparzyć wrzątkiem. Do tego są dość tanie. W drewno i bambus wszystko wsiąka - takie wylegarnie zarazków.

Klausia

Zadanych pytań: 251

19.03.2013 12:38

Na razie mam tylko plastikowe, wiem, że drewniane śmierdzą po pewnym czasie...

Jastinka

Zadanych pytań: 229

19.03.2013 12:47

lepsza będzie bambusowa

Marlenka.S

Zadanych pytań: 70

19.03.2013 18:18

ja używam i takiej i takiej, ale drewnianą praktycznie tylko do chleba.

Andrzej8

Zadanych pytań: 57

20.03.2013 09:49

dla mnie bambusowa najlepsza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak