Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

07.11.2013 23:36

Którą śmietanę dajecie do zup 12, 18 czy 30%?

Odpowiedzi (45)

Mniam

Zadanych pytań: 87

08.11.2013 07:06

Zupę zabielam 18% śmietaną.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

08.11.2013 07:15

wykorzystuję głównie 12%

Renata9

Zadanych pytań: 329

08.11.2013 07:16

dodaję 12 % śmietanę

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

08.11.2013 07:17

przeważnie 18 %

aginaa

Zadanych pytań: 700

08.11.2013 07:21

12 lub 18 procent

malina

Zadanych pytań: 4

08.11.2013 07:27

praktycznie zawsze 12 %

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

08.11.2013 07:34

Wykorzystuje 18% jest gęstsza i ciut zagęści zupę.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

08.11.2013 07:35

Najczęściej daję 18% :)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

08.11.2013 07:37

Zazwyczaj zabielam osiemnastką

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

08.11.2013 07:55

najczęściej 18%

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak