Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

molanka

Zadanych pytań: 14

09.09.2014 07:12

Którą uniwersalną patelnię możecie polecić? Teflonowa? Ceramiczna? A może jakaś inna?

Odpowiedzi (58)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

09.09.2014 15:57

Ja używam teflonowej i jestem bardzo z niej zadowolona!

Lis

Zadanych pytań: 56

09.09.2014 16:21

Mam taką i taką, wszystko zależy do czego ich używam - uważam że do smażenia placków, naleśników lepsza jest ceramiczna, jeśli zaś chodzi o mięso zdecydowanie wolę bardziej teflonową.

anemon

Zadanych pytań: 163

09.09.2014 17:08

Nie ma znaczenia z jaką powłoką czy bez , ale ważne żeby była solidna, a co za tym idzie musi sporo kosztować.

karolina1869

Zadanych pytań: 594

09.09.2014 17:39

ma 2 teflonowe i jestem zadowolona

molanka

Zadanych pytań: 14

09.09.2014 17:48

z tego co czytam wygrała patelnia teflonowa, dziękuję za odpowiedzi

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

09.09.2014 22:12

teflonowe są chyba najlepsze :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

09.09.2014 22:48

Używam patelni teflonowe. Ceramiczne też są dobre.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

09.09.2014 22:55

używam teflonowe

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

10.09.2014 12:44

tytanową, nie rysuje się i nie przywiera (wygląda podobnie do teflonu, ale jest droższa)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

10.09.2014 13:27

ja lubie i takie i takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak