Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

elka72

Zadanych pytań: 15

04.12.2013 19:59

Który makowiec waszym zdaniem jest smaczniejszy drożdżowa strucla czy może ten na kruchym spodzie?

Odpowiedzi (49)

pestka

Zadanych pytań: 424

04.12.2013 20:13

lubię obie wersje makowca i na kruchym i na drożdżowym cieście

Małgorzata106

Zadanych pytań: 154

04.12.2013 20:15

ja wolę drożdżową

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

04.12.2013 20:19

bardziej lubię na kruchym bo jest więcej maku

Mati13

Zadanych pytań: 1524

04.12.2013 20:19

oba ciasta bardzo lubię :)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

04.12.2013 20:30

Tradycyjna strucla jest dla mnie najlepsza, chociaż żadnym makowcem nie pogardzę :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

04.12.2013 20:31

Dla mnie drożdżowy

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

04.12.2013 20:32

wolę ten na kruchym

anemon

Zadanych pytań: 163

04.12.2013 20:32

Zdecydowanie drożdżowe z makiem, ale pod warunkiem, że jest pierwsza klasa zrobione. Na kruchym spodzie jest bardziej praktyczny, bo tak szybko nie czerstwieje.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

04.12.2013 20:38

W mojej rodzinie prym wiedzie makowiec na kruchym cieście,z tym,że ciasta bardzo mało,a maku...jak najwięcej.

Malinka

Zadanych pytań: 302

04.12.2013 20:59

Ja jednak wolę ciasto drożdżowe z makiem. Moim zdaniem jest po prostu smaczniejszy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak