Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

11.10.2012 22:59

Ktoś pytał czy używacie sosu sojowego w kuchni. A jeśli tak to jednego jego rodzaju czy różnych bo przecież jest jasny, ciemny, japoński.... Rozróżniacie je?

Odpowiedzi (1)

Joanna102

Zadanych pytań: 0

12.10.2012 19:03

oczywiscie. Mają inny smak, konsystencję i kolor. Jasny do czego innego a ciemny do czego innego. Jasny do białych mięs, drobiu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak