Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Habibi

Zadanych pytań: 690

01.08.2013 15:32

Kupiłam dzisiaj morele wielkości dorodnych czereśni - są urocze ;) Drobniutkie, żółciutkie, pachnące - pół godziny wybierałam ze skrzynki w sklepie te najdrobniejsze... a teraz zastanawiam się jak je przetworzyć ;) wzięłam na próbę ok.2kg - nie wszystkie są super słodkie, ale zdrowe i jędrne :) Myślałam o kolejnej nalewce, ale zastanawiam się nad morelami w syropie... a na dżemy czy konfitury to chyba będę wybierała większe, aby je troszkę potem pokroić. A może macie jeszcze jakieś fajne propozycje?

Odpowiedzi (13)

Janina

Zadanych pytań: 159

01.08.2013 16:28

Najlepsze będą w syropie , nie pożałujesz;)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.08.2013 16:46

ja zrobiłabym z nich dżem

komentator

Zadanych pytań: 0

18.11.2016 09:05

morele suszone można zrobić albo dżem i konfitury

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak