Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

26.10.2013 15:29

Kupiłam gotową masę plastyczną , chcę ją rozwałkować. Czy muszę ją czymś podsypać żeby się nie przyklejała?

Najlepsze odpowiedzi (3)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

26.10.2013 15:36

cukrem pudrem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.10.2013 16:00

najlepiej cukrem pudrem

Beata73

Zadanych pytań: 1093

26.10.2013 21:10

zawsze podsypuję cukrem pudrem

Odpowiedzi (13)

Konczi

Zadanych pytań: 632

26.10.2013 15:38

podsypuj cukrem pudrem tak jak radzi Izabela

lena57

Zadanych pytań: 10

26.10.2013 15:55

cukier puder najlepszy. Tak jak polecają koleżanki

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

26.10.2013 15:56

Tak, pomoże tu cukier puder.

joanna30

Zadanych pytań: 50

26.10.2013 16:10

Też podsypuję cukrem pudrem

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.10.2013 16:19

dokładnie cukier puder jest najlepszy

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

26.10.2013 16:30

Koniecznie podsyp cukrem pudrem

gosia56

Zadanych pytań: 466

26.10.2013 17:00

najlepiej podsypać cukrem pudrem albo wałkować na macie silikonowej

artur7

Zadanych pytań: 1324

26.10.2013 17:19

cukrem pudrem

Motorek

Zadanych pytań: 1446

26.10.2013 17:37

delikatnie podsypać cukrem pudrem

Iwusia

Zadanych pytań: 242

26.10.2013 19:55

też podsypuję cukrem pudrem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak