Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

21.11.2014 11:45

kupiłam orzechy brazylijskie jak najlepiej je uprażyć w piekarniku czy na patelni?

Odpowiedzi (30)

Christopher

Zadanych pytań: 31

21.11.2014 16:58

Jak chcesz szybko to na patelni, ale bezpieczniej w piekarniku.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

21.11.2014 20:14

ja zawsze prażę na suchej patelni

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

21.11.2014 20:27

myślę, że obydwa sposoby są dobre ;)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

21.11.2014 23:44

Ja zawsze prażę na patelni :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.11.2014 07:31

ja zawsze prażę na suchej patelni

engie23

Zadanych pytań: 1

22.11.2014 07:58

proponuję na patelni

Seba

Zadanych pytań: 1313

22.11.2014 08:05

może na patelni, chociaż myślę, że w piekarniku też będą dobre

Ola1984

Zadanych pytań: 295

22.11.2014 08:59

Proponuję suchą patelnię, jest szybciej, pamiętaj, że pozostawione na gorącej patelni orzechy nadal się prażą, trzeba więc uważać, by się zbyt nie zarumieniły.

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

22.11.2014 13:35

ja większą ilość prażę w piekarniku, a mniejszą na patelni, ale obydwa sposoby sprawdzają się

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

22.11.2014 13:42

każdy sposób jest dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak