Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

22.09.2014 18:19

Kupiłam po raz pierwszy cząber.Dotąd nie używałam tej przyprawy,powiedzcie proszę,jakie potrawy przyprawiacie cząbrem?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

22.09.2014 20:36

do marynowania mięsa

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

22.09.2014 21:21

Cząber to jedna z moich ulubionych przypraw/ziół - ma świeży w ogródku. Dodaje do kotletów mielonych wieprzowych, gulaszu wieprzowego zwłaszcza takiego z papryką, dip jogurtowy ze świeżym ogórkiem i cząbrem jest pyszny, zupa grochowa zamiast majeranku sprawdza się świetnie...

Renata22

Zadanych pytań: 672

22.09.2014 21:29

Ja głównie dodaję do mięs, zapiekanek mięsno-serowych, do zupy gulaszowej. To bardzo dobra przyprawa!

Odpowiedzi (31)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

22.09.2014 18:28

Najczęściej dodaję cząber do potraw z fasolą i grochem,a czasami i szczyptę lub dwie dodaję do bigosu.

Renata9

Zadanych pytań: 329

22.09.2014 18:30

czasami dodaję do bigosu

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

22.09.2014 18:39

doprawiam nim kaczkę i potrawy z fasoli i grochu

Czyki

Zadanych pytań: 72

22.09.2014 18:39

Cząber do takiej zupy jak czarnina dodawała moja Babcia :) ale ja nie gotuję niestety :(

gibli

Zadanych pytań: 20

22.09.2014 18:45

ja używam jeszcze do dań warzywnych, drobiu i sałatek:) wtedy kiedy mamy na cząber ochotę:)

halina17

Zadanych pytań: 271

22.09.2014 18:50

Cząber dodaję do zup , farszu , gulaszu oraz fasoli i grochu.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

22.09.2014 18:53

Do jajecznicy, omletu , dań z fasoli, grochu i soczewicy

Alex_M

Zadanych pytań: 119

22.09.2014 19:36

dodaję go do przyprawiania mięs :)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

22.09.2014 19:47

Ja dodaję do bigosu, fasolki po bretońsku i gulaszu.

irenka

Zadanych pytań: 888

22.09.2014 19:58

ja najczęściej dodaję do grochówki i fasolówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak