Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Sarenka

Zadanych pytań: 363

26.08.2013 05:47

Kupiłam sporo karkówki - będę miała dzisiaj gości z daleka. Co proponujecie? Może jakaś fajna panierka lub ciekawy sos?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

26.08.2013 07:52

albo bitki (podobnie, jak wołowe) - znacznie szybciej i wygodniej, niż smażyć panierowane kotlety... no i znacznie bardziej podzielne danko, a do tego pyszny sosik :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.08.2013 08:06

Proponuję: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/191941/karkowka-w-pieczarkach.html

Janina

Zadanych pytań: 159

26.08.2013 08:02

Ja zrobiłabym gulasz mięsny , podasz do wszystkiego oryginalny do ziemniakółw, kaszy albo nawet z chlebkiem. Podzielny, wygodny do podgrzania w każdej chwili;)

Odpowiedzi (17)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

26.08.2013 07:24

ja zrobiłabym potrawkę z karkówki z warzywami na makaronie

Stenka

Zadanych pytań: 467

26.08.2013 07:32

Ja upiekłabym i zrobiła z sosem borówkowym lub żurawinowym

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

26.08.2013 07:35

Ja bym upiekł w całości w sosie własnym :)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

26.08.2013 07:51

nadziej śliwkami i upiecz w całości

Beata73

Zadanych pytań: 1093

26.08.2013 08:03

zrób eskalopki ale zeby mieso było miękkie podpiecz w piekarniku

arbuzowo

Zadanych pytań: 11

26.08.2013 08:15

Ja bym upiekła całość w sosie musztardowo - miodowym

joanna30

Zadanych pytań: 50

26.08.2013 08:29

Ja robiłam ostatnio w Marynacie jogurtowo-musztardowej z dodatkiem ziół prowansalskich, wyszła pyszna :) (Piekłam w rękawie) polecam!

Cranberry

Zadanych pytań: 34

26.08.2013 08:31

u mnie lubią pieczony w rękawie w marynacie keczupowej z ziołami :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

26.08.2013 08:38

karczek upiekłabym w całosci w piekarniku

migotka28

Zadanych pytań: 20

26.08.2013 09:15

upiekłabym w całości z ulubionymi przyprawami albo bym ugillowała wcześniej zamarynowany

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak