Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

21.09.2013 09:33

Kurczaka wolicie piec w całości czy porcjowanego?

Odpowiedzi (35)

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

21.09.2013 10:28

cały gdy nadziewam jakimś farszem a bez farszu to porcjowany

Ania67

Zadanych pytań: 1134

21.09.2013 10:32

Ja zdecydowanie wole porcjowany

aisza1

Zadanych pytań: 125

21.09.2013 10:38

osobiście wolę porcjowanego

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

21.09.2013 10:48

porcjowanego, a w całości piekę tylko nadziewanego

dodi

Zadanych pytań: 256

21.09.2013 10:50

a ja bardzo lubię w całości

Alex_M

Zadanych pytań: 119

21.09.2013 10:54

najczesciej pieczemy cwiartki z kurczaka

kanu83

Zadanych pytań: 734

21.09.2013 10:58

wolę piec porcjowanego

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

21.09.2013 11:03

przeważnie w porcjach,chyba że mam ochotę na kurczaka z rożna to wtedy w całości lub też połówki:)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

21.09.2013 11:05

W porcjach łatwiej się piecze i w dodatku masz ładnie przypieczone każdy kawałek osobno

Habibi

Zadanych pytań: 690

21.09.2013 11:29

ja mam falowe pomysły, więc czasami bardzo często piekę w całości, innym razem przestawiam się na porcjowanego i tak na zmianę ;) ostatnimi czasy w całości piekę wyłącznie dwie odmiany - jeden to taki na puszce z piwem, a drugi nadziewany farszem z wątróbek...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak