Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

03.09.2013 06:06

Kurki smażyć osobno i potem dodać do kotletów , czy dodać razem po ugotowaniu i tak smażyć ? Mam dylemat

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

03.09.2013 08:27

Ja też zawsze smażę osobno a pózniej łączę

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.09.2013 07:09

nie wiem dokładnie o jakie kotlety chodzi - ale ja osobno smażę kotlety, osobno kurki z cebulą i potem układam na kotletach

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

03.09.2013 07:18

Mówię o kotletach mielonych .

Odpowiedzi (11)

ao_12

Zadanych pytań: 38

03.09.2013 07:21

ja bym podsmażyła kurki, żeby trochę odparować z nich wodę

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.09.2013 07:23

ja również najpierw bym je podsmażyła

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

03.09.2013 07:33

Obydwa sposoby są dobre :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.09.2013 07:52

Ja bym zrobiła sposobem pierwszym .

Janina

Zadanych pytań: 159

03.09.2013 07:53

Ja zawsze smażę osobno a póżniej dodaję, mają lepszy smak;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.09.2013 08:19

smazę oddzielnie a pózniej łączę

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

03.09.2013 08:29

Najlepiej osobno

pestka

Zadanych pytań: 424

03.09.2013 08:35

najlepiej zrobić to osobno

msmors

Zadanych pytań: 91

03.09.2013 08:59

ja smażę osobno a potem łączę

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

03.09.2013 16:01

też smażę dodatki grzybowe czy inne osobno a potem mieszam z mielonym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak