Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pegaz

Zadanych pytań: 107

14.10.2010 13:23

lepiej uzywac drewnianej czy plastikowej łopatki do smazenia?

Odpowiedzi (6)

Kate131

Zadanych pytań: 436

14.10.2010 13:24

zdecydowanie drewnianej-zdrowiej

Tomek16

Zadanych pytań: 116

14.10.2010 13:30

raczej drewnianej

ewasylwia

Zadanych pytań: 29

14.10.2010 13:37

ja zawsze używam drewnianą

Zaneta102

Zadanych pytań: 16

14.10.2010 13:40

drewniana

edyta44

Zadanych pytań: 200

14.10.2010 14:36

zdecydowanie drewniana

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

14.10.2010 17:46

zdecydowanie drewnianej a plasikową odradzam, ponieważ jest niezdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak