Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

19.08.2013 13:03

lubicie jak w ciasto owocowe wsiąknie trochę galaretka owocowa?, ja czasem specjalnie daje parę łyżek rzadkiej galaretki a resztę już prawie teżejącej na ciasto, ciasto jest potem fajnie wilgotne...

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

19.08.2013 13:14

Ja lubię jak galaretka nie wsiąknie mi w ciasto a zaleje tylko owoce

pajbek

Zadanych pytań: 257

19.08.2013 14:43

Wolę ciasta bez wsiąkniętej galaretki :-) bardziej apetycznie wyglądają.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

19.08.2013 15:54

Ja bardzo nie lubie jak mi galaretka wsiąknie zwłaszcza w jakiś biszkopt. Staram się wlewać taką galaretke żeby nie wsiąkła :)

Odpowiedzi (19)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

19.08.2013 13:14

lubię - szczególnie przy ciastach biszkoptowych :)

Janina

Zadanych pytań: 159

19.08.2013 13:18

Bardzo lubimy. Ja również tak robię jak Ty, szczególnie jak mam np. biszkopty w zestawie, to tak fajnie napączuj\ą się galaretką, mniam;)

malina

Zadanych pytań: 4

19.08.2013 13:21

ja wolę jak nie wsiąka , lubię kiedy warstwy ciasta są osobno

adelajda

Zadanych pytań: 234

19.08.2013 13:23

ja jednak wolę jak nie wsiąka

Beatris

Zadanych pytań: 43

19.08.2013 13:35

Jak podstawą jest biszkopt, to tak.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.08.2013 13:51

jesli jest to suchy biszkopt to lubię :)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

19.08.2013 13:55

Ja też wolę jak galaretka nie wsiąka.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

19.08.2013 13:57

Ja lubię warstwy rozdzielone :)

Kasia35

Zadanych pytań: 218

19.08.2013 14:05

ja nie lubię jak galaretka wsiąka w ciasto

pestka

Zadanych pytań: 424

19.08.2013 14:27

bardziej apetycznie wygląda ciasto jak widać jego warstwy bez przesiąkania galaretki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak