Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kate.500

Zadanych pytań: 1516

20.10.2013 13:57

Lubicie patisony? W jakiej wersji je jadacie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

20.10.2013 14:47

lubię patisony konserwowe

Dorian

Zadanych pytań: 1093

20.10.2013 13:59

Lubie marynowane

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

20.10.2013 13:59

W tym roku jadłam je pierwszy raz - bardzo je polubiłam :) zrobiłam ponad 20 litrowych słoików marynowanych patisonków (w zalewie curry oraz z selerem) - są przepyszne do obiadu :)

Odpowiedzi (32)

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.10.2013 13:59

najbardziej lubię marynowane w occie ale robię tez nadziewane mięsem mielonym i na surowo dodaję do surówek

borgia

Zadanych pytań: 89

20.10.2013 13:59

Lubię. Przypominają mi cukinię, są dla mnie bardzo delikatne. Cały ten sezon jadłam w formie sałatki. Jednej. Za to bardzo pysznej - stąd poza nią nie wyszłam. A dostałam całą reklamówkę zielonych patisonów.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

20.10.2013 14:02

moje ulubione to w zalewie z curry , daję do obiadu .

elka72

Zadanych pytań: 15

20.10.2013 14:02

W tym roku raz pierwszy jadłam leczo z patisonów,było smaczne.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

20.10.2013 14:03

marynowane najlepsze i tylko w tej formie je jadam

Janina

Zadanych pytań: 159

20.10.2013 14:05

Dla mnie najlepsze marynowane w occie;)

edi

Zadanych pytań: 406

20.10.2013 14:06

Ogólnie nie przepadam za nimi, ale marynowane od czasu do czasu zjem;)

sunnymood

Zadanych pytań: 484

20.10.2013 14:13

Tylko i wyłącznie marynowane

Izabela9

Zadanych pytań: 25

20.10.2013 14:13

U mnie najczęściej nadziewane mięsem i ryżem w sosie pomidorowym.

Renata9

Zadanych pytań: 329

20.10.2013 14:13

ja bardzo lubię np. smażone w sosie pomidorowym lub gdy są jeszcze malutkie to faszerowane mięsem mielonym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak