Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Lidzia

Zadanych pytań: 21

28.03.2014 07:48

Macie dobry przepis na krem pomarańczowy do tortu?

Najlepsze odpowiedzi (3)

dada

Zadanych pytań: 19

28.03.2014 11:37

Zerknij na przepis w doradcach "Tort czekoladowo-pomarańczowy" - wygląda apetycznie

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.03.2014 18:00

Dodaj do białej masy soku z pomarańczy, a będzie on lepszy, niż ze sztucznym barwnikiem.

Janina

Zadanych pytań: 159

28.03.2014 08:41

Ugotować budyń na soku pomarańczowym z dodatkiem cukru, wystudzić i zrobić krem z masłem;)

Odpowiedzi (4)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

28.03.2014 08:23

Jeszcze nie robiłam takiego kremu do tortu ,ale podejrzewam że dajemy sok z pamarańczy lub barwnik ,raczej to jest jedyny główny składnik .

Niki22

Zadanych pytań: 46

28.03.2014 11:34

ja gotuję budyń na kubusiu i soku pomarańczowym wtedy kolor jest bardziej żywy jeśli się chce uniknąć barwników :)

borgia

Zadanych pytań: 89

28.03.2014 13:43

Już któryś z rzędu raz zaliczam lekkie zdziwienie, bo wydawało mi się, że przepis powinien być na stronce DS. No ale nie ma... Podaję więc link do mojej, na którym wciąż jest... ;): http://swiat-od-kuchni.blog.onet.pl/2006/11/22/tort-pomaranczowy/ Polecam, bo prosty i bardzo, ale to bardzo lekki. Orzeźwiający wprost.

Mniam

Zadanych pytań: 87

28.03.2014 18:40

Robiłam taki http://www.doradcasmaku.pl/przepis/315412/tort-czekoladowo-pomaranczowy.html

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak