Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Barbara777

Zadanych pytań: 38

23.10.2015 13:48

Macie jakąś swoją sprawdzoną recepturę na domowy smalczyk?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

23.10.2015 18:10

mam ale robię sporadycznie

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

23.10.2015 18:44

słonina pokrojona w kosteczkę długo wytapiana i przyprawy

Wacław

Zadanych pytań: 1269

24.10.2015 11:27

najlepszy jest z cebulka :-)

Odpowiedzi (23)

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.10.2015 13:53

mam i polecam http://www.doradcasmaku.pl/przepis/347381/domowy-smalec.html

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.10.2015 13:54

Ja lubię słonina, boczek, cebulka, jabłko i przyprawy. Czasami dodaję karczek

GOSIA18

Zadanych pytań: 235

23.10.2015 14:21

Moja sprawdzona receptura na smalczyk tkwi w odpowiednim smażeniu a na koniec dodaję w połówkach cebulę aby nabrał smaku

Habibi

Zadanych pytań: 690

23.10.2015 15:36

lubię czysty smalec domowy lekko podrumieniony, ale często mniejsze porcje przygotowuję z dodatkiem cebuli, jabłka, majeranku i innych dodatków

Alex_M

Zadanych pytań: 119

23.10.2015 16:09

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/268014/smalec-z-przepisu-od-babci.html :)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

23.10.2015 16:10

niestety nie mam

Konczi

Zadanych pytań: 632

23.10.2015 16:35

lubię taki z dodatkiem jabłka

Renata9

Zadanych pytań: 329

23.10.2015 16:41

Przeważnie dodaję trochę jabłka i majeranku

Janina

Zadanych pytań: 159

23.10.2015 16:50

Jeżeli ma być do smażenia to bez dodatków, a jako smarowidło do pieczywa to różnie; dodaję cebulę i trochę czosnku. Zawsze do smażenia słoniny na smalec wlewam odrobinę wody, Nigdy mi się nie przypali i nie pryska;)

Aneta41

Zadanych pytań: 74

23.10.2015 16:53

Ja najbardziej lubię smalczyk z cebulką ! Taka kanapeczka z takim smalczykiem i ogórkiem kiszonym jest wprost pyszna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak