Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Maridka19

Zadanych pytań: 59

09.10.2015 09:38

Macie jakieś pomysły na wykorzystanie gruszek ?

Odpowiedzi (74)

Stenka

Zadanych pytań: 467

09.10.2015 18:26

gruszki w syropie lub w occie lub np. dżem mieszany z jarzębina lub aronią. Swoją drogą chciałabym mieć ten problem, u nas drogie

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.10.2015 19:58

zrobiłabym kompot , ciasto , dżem lub w occie

joannaa24

Zadanych pytań: 0

09.10.2015 20:08

Ja robię kompot, dżemu nie robię, bo nie lubię tych grudek w gruszkach. A takie gruszki z kompotu można wykorzystać np. do ciasta, naleśników, galaretek itp.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

09.10.2015 20:51

ja większość suszę

eliza135

Zadanych pytań: 408

09.10.2015 20:51

ja suszę i mam na święta na kompot a czasem robię kompot na zimę

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

09.10.2015 20:58

gruszki w syropie są pycha!

dom-agi

Zadanych pytań: 2

09.10.2015 20:58

Sernik zapieczony z całymi gruszkami i polany sosem karmelowym!

Klausia

Zadanych pytań: 251

09.10.2015 21:04

Ciasta, tarty, dżem, kompot.

Janina

Zadanych pytań: 159

09.10.2015 21:09

Świetne są gruszki w syropie do słoików;

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

09.10.2015 21:39

dżem z gruszkami i gruszki w syropie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak