Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

12.11.2013 21:14

Macie jakieś pomysły na wykorzystanie sporej ilości boczniaków?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.11.2013 21:27

usmażyć jak kotlety to raz, dwa, flaczki :) pycha! po trzecie można ich użyć do jajecznicy, omletu, fajnie się tu sprawdzają twardsze nóżki odrzucone przy smażeniu kotletów ;) gdybym miała dużo boczniaków to bym zrobiła w krokiety, jak inne grzyby :) uwielbiam boczniaki ;)

mysza75

Zadanych pytań: 96

12.11.2013 21:40

możesz usmażyć jak kotlety schabowe, zrobić flaczki, gulasz

Iwa27

Zadanych pytań: 3

12.11.2013 21:22

moze by tak flaczki ? ;)

Odpowiedzi (12)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.11.2013 21:37

ja robiłam kiedyś flaki

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.11.2013 21:42

po za tym warto zrobić w panierce są lepsze niż schabowe

mic

Zadanych pytań: 808

12.11.2013 22:01

zgadzam sie z Doradcami wypowiadajacymi sie powyzej

Milka100

Zadanych pytań: 76

12.11.2013 22:16

Usmażyć jak kotlety schabowe lub flaczki:)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

12.11.2013 22:52

proponuję flaczki z boczniaków

Niki22

Zadanych pytań: 46

12.11.2013 23:23

można się ze mną podzielić bo uwielbiam te grzyby :) ja robię z nich kotleciki i robie hamburgera vege :) albo farsz do bułeczek zapiekanych :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.11.2013 00:13

jeżeli jest za dużo to można pokroić,przesmazyć i zamrozić,będą świetne na farsze

marcia7

Zadanych pytań: 166

13.11.2013 00:47

proponuje zupę grzybową

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

13.11.2013 08:15

zupa grzybowa z ziemniakami tłuczonymi jest dobra, albo pokroić zamrozić i na sosy idealne

Aga-25

Zadanych pytań: 3

13.11.2013 08:22

flaczki są bdb często robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak