Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pycholka

Zadanych pytań: 78

27.09.2013 15:09

Macie jakiś dobry patent na domycie naczynia żaroodpornego? Mam białe i każdy ślad po pieczeniu bardzo widać i ciężko mi to domyć.

Odpowiedzi (22)

joanna30

Zadanych pytań: 50

27.09.2013 17:02

Zaraz po upieczeniu zalewam gorącą woda z .płynem do naczyń i nie ma problemu z domyciem

joanna__s

Zadanych pytań: 4

27.09.2013 17:15

Ja również od razu zalewam wrzątkiem, później łatwo doczyścić.

6zer

Zadanych pytań: 21

27.09.2013 17:38

polewam soda z octem i wszystko samo znika

cooleczka

Zadanych pytań: 539

27.09.2013 17:48

ja robie papke z sody z woda i zostawiam na troche

iwi

Zadanych pytań: 115

27.09.2013 18:02

Sprawdza się czyszczenie solą

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.09.2013 18:06

niedawno była dobra rada zrobić mieszankę sody i octu

Janina

Zadanych pytań: 159

27.09.2013 19:29

Zalewam ciepłą wodą i ostrą mytką schodzi wszystko;)

Dorota37

Zadanych pytań: 468

27.09.2013 20:40

są specjalne spreje do usuwania przypaleń czasem z takiego korzystam

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.09.2013 21:15

nie mam plamek,zawsze myję na bieżąco i usuwam od razu plamki a dobrze schodzą jeśli naczynie zaleje się wodą i na chwilę się odstawi :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.09.2013 21:25

mieszanka soda/proszek do pieczenia+ocet+sól+sok z cytryny, albo cif.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak