Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

AgaS10

Zadanych pytań: 650

11.03.2015 09:05

Macie jakiś sprawdzony ser żółty,który super się topi na zapiekankach?

Odpowiedzi (41)

Habibi

Zadanych pytań: 690

11.03.2015 16:59

Do zapiekanek, pizzy i tostów kupuję sery typu holenderskiego z drobnymi dziurami lub prawie bez oraz mozarellę :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.03.2015 18:42

najczęściej daję taki jaki mam w domu ale lubię mozzarellę lub gołda

irenka

Zadanych pytań: 888

11.03.2015 19:42

ser salami lub gouda

misia53

Zadanych pytań: 339

11.03.2015 21:29

a ja do zapiekanek kupuję ścinki serów , są tanie a sery różne ale świeże i zapiekają się super!

gosia1988

Zadanych pytań: 526

11.03.2015 22:41

ja do zapiekanek używam sera salami lub gouda

Iwusia

Zadanych pytań: 242

11.03.2015 22:42

najczęściej są to sery typu Gouda, Morski, Huzar, Edamski

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.03.2015 07:36

ja daję morski lub gouda

Ela15

Zadanych pytań: 1414

12.03.2015 13:16

najczęściej kupuję do zapiekanek goudę lub mozzarellę

Lucan

Zadanych pytań: 18

13.03.2015 18:57

np typu liliput. mozzarella zawsze się rozpuści. z żółtymi róznie bywa-niestety bardzo oszukują teraz

mimi

Zadanych pytań: 31

14.03.2015 20:06

najczęściej gouda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak