Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.10.2013 16:24

macie może jakiś sposób aby natka pietruszki po włożeniu do rosołu nie straciła swej zielonej barwy ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

anemon

Zadanych pytań: 163

17.10.2013 16:26

Natką posypuję rosół już na talerzu, wtedy nie traci swojego koloru.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

17.10.2013 16:28

Ja też często posypuję rosół natką dopiero na talerzu i ma ładną zieloną barwę

migotka28

Zadanych pytań: 20

17.10.2013 16:54

tak jak radzą posypuj na talerzu lub wsyp pieruszke na sam koniec gotowania

Odpowiedzi (22)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.10.2013 16:37

ja tez posypuję rosół dopiero na talerzu :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.10.2013 16:37

ja też robię dokładnie tak samo czyli posypuję natkę na samym końcu

Klausia

Zadanych pytań: 251

17.10.2013 16:37

wrzucam na sam koniec gotowania i posypuję dodatkowo gdy efekt końcowy znajdzie się na talerzu :)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

17.10.2013 16:42

ja posypuję na talerzu. wtedy nie traci witamin i koloru podczas gotowania

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.10.2013 16:48

ja też posypuję natką dopiero na talerzu, bo z rosole zawsze straci kolor

Seba

Zadanych pytań: 1313

17.10.2013 16:57

daj natkę na talerz, albo do garnka jak rosół jest już ugotowany

mufinka79

Zadanych pytań: 303

17.10.2013 16:57

Natkę pietruszki należy dodać na sam koniec po wyłączeniu rosołu, lub jak ja to robię już do talerzy :)

reniatka

Zadanych pytań: 66

17.10.2013 17:02

dodaję na sam koniec gotowania i ma ładny zielony kolorek

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

17.10.2013 17:02

ja też sypię na talerz a nie do garnka

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

17.10.2013 17:04

nie straci,jeżeli posypiesz rosół już na talerzu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak