Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Maridka19

Zadanych pytań: 59

23.02.2016 11:01

Macie może pomysły na przygotowanie karkówki na obiad ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.02.2016 14:16

zawsze marynuję przez noc w ziołach i przyprawach potem ją smażę w brytfannie, albo robię na grillu najczęściej, robiłam też z sosem pieczarkowym

Mniam

Zadanych pytań: 87

24.02.2016 07:09

Karkówka zamarynowana i upieczona na kiszonej kapuście jest pyszna :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.02.2016 07:37

ja lubię pokrojoną w paski karkówkę z papryką czerwoną i cebulą wszystko podsmażone i podaję na makaronie

Odpowiedzi (33)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

23.02.2016 11:24

Roladki z karkówki np z pokrojonymi w paski warzywami:porem, marchewką, korzeniem pietruszki. Albo roladki z ogórkiem kiszonym, cebulą, boczkiem, skórką chleba. Albo karkówka pieczona w całości naszpikowana czosnkiem a do tego sos z suszonych grzybów.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.02.2016 11:33

Ja lubię plastry karkówki, zapiekane w piekarniku w marynacie z ketchupu

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

23.02.2016 11:37

bardzo lubię plastry karkówki w sosie chrzanowym

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.02.2016 11:40

możesz upiec w całości, obsypując ziołami i nadziewając czosnkiem

Maridka19

Zadanych pytań: 59

23.02.2016 11:42

Dziękuję za propozycję chyba upiekę w całości :) Pozdrawiam

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

23.02.2016 11:48

Ja robię tak ziemniaki i cebulę kroję w grube plastry posypuję przyprawami plastry karkówki rozbijam również posypuję przyprawami wkładam do rękawa do pieczenia i piekę 90 minut. Mięso jest wtedy soczyste.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

23.02.2016 11:59

lubię długo pieczoną w niskiej temperaturze, w kawałku. lub plastry duszone w sosie

molanka

Zadanych pytań: 14

23.02.2016 13:11

karkówka z grilla jest pyszna (o ile mamy grill elektryczny)

anka1988

Zadanych pytań: 25

23.02.2016 13:15

ja polecam: marynowany karczek - http://www.doradcasmaku.pl/przepis/370285/marynowany-karczek.html Karczek z pieczarkami i cebulką - http://www.doradcasmaku.pl/przepis/342534/karczek-z-pieczarkami-i-cebulka.html Karczek z serem, szynką i pieczarkami - http://www.doradcasmaku.pl/przepis/341463/karczek-z-serem-szynka-i-pieczarkami.html

Janina

Zadanych pytań: 159

23.02.2016 13:33

Karkówka marynowana upieczona w rękawie, albo w plastrach i w sosie;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak