Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Lidzia

Zadanych pytań: 21

18.02.2014 12:06

Macie oryginalny pomysł na kabaczka? Poza faszerowanym mięsem, leczo, czy smażonym.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.02.2014 12:12

upiecz ciasto ;) ugotuj zupę-krem lub usmaż placuszki :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.02.2014 13:02

kabaczek nadziewam ryżem i kaszą z warzywami i zapiekam, dodaję do tego krewetki też, albo tofu

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.02.2014 13:52

ciasto, proszę: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/291915/ciasto-cukiniowe.html, robiłam je tez z kabaczkiem. przy okazji bułeczki: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/310632/buleczki-z-cukinia.html, z kabaczkiem tez będą dobre :)

Odpowiedzi (20)

idealme

Zadanych pytań: 62

18.02.2014 12:12

ja robię placki ziemniaczano-kabaczkowe, ścieram ziemniaki na małych oczkach, a cukinię na dużych, dodaję do smaku czosnku, cebuli, majeranku ;) polecam!

Lidzia

Zadanych pytań: 21

18.02.2014 12:17

Robię placki z cukinii, ale czy kabaczek nie jest zbyt twardy?

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

18.02.2014 12:17

Kabaczka podsmażam z cebylą i papryką. Dodaję ugotowany ryż i koncentat pomidorowy. Duszę wszystko i zaciągam śmietaną

Lidzia

Zadanych pytań: 21

18.02.2014 12:18

Alex_M dasz mi przepis na takie ciasto?

Lidzia

Zadanych pytań: 21

18.02.2014 12:20

sylwia: Jaki rodzaj papryki?

Cranberry

Zadanych pytań: 34

18.02.2014 12:20

spróbuj w ten sposób http://www.doradcasmaku.pl/przepis/289316/cukiniowe-krazki-z-nadzieniem.html :)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

18.02.2014 12:22

Najczęśćiej daję zieloną ale czerwona też moze być. Doprawiam sproszkowaną ostrą i majerankiem

Lidzia

Zadanych pytań: 21

18.02.2014 12:22

Chodzi mi o to, czy papryka ma być świeża i jakiego koloru? Kroisz w paski, czy kostkę?

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.02.2014 12:23

Może placki ziemniaczane ,zupa z kabaczków lub po prostu faszerowane

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

18.02.2014 12:23

kroję w paski

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak