Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ana1

Zadanych pytań: 51

21.08.2013 22:45

macie pomysł na panierkę, żeby była taka jak w macdonald ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

21.08.2013 22:48

a czy ona jest taka pyszna? swoja zawsze lepsza

joanna30

Zadanych pytań: 50

21.08.2013 23:31

Wystarczy panierować mięso 2 razy a do panierki dodac szczypte ulubionych przypraw.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

21.08.2013 23:56

wystarczy panierować 2 razy i użyć odpowiednich przypraw

Odpowiedzi (9)

ana1

Zadanych pytań: 51

21.08.2013 22:52

miałam na myśli, żeby była taka grubsza.

malinowepocalunki

Zadanych pytań: 16

21.08.2013 22:59

ja zawsze Panieruję 2 razy. Mąka, jajka, bułka tarta znów jajka i bułka i am grubszą. Jak dodam rozgniecionych chrupek kukurydzianych mam chrupką i grubą.

pati100015

Zadanych pytań: 10

21.08.2013 23:51

wolę klasycznie: mąka, jajko z ziołami (zioła prowansalskie, tymianek, oregano), bułka tarta,

katarzynagotuje

Zadanych pytań: 7

21.08.2013 23:59

Mozna panierowac 2 razy, tak jak wszyscy doradzaja, ale to nie jest konieczne, bo przeciez nie chcemy jesc samej 2cm panierki tylki kotlety: mąka, jajko i bulka tarta ;) Wrzucic na rozgrzany olej , najlepiej zanurzyć cale i beda tez chrupiace jak w McDonald :)

misia53

Zadanych pytań: 339

22.08.2013 00:32

zgadzam się z Katarzyną Kozubowską , wystarczy dobrze dosmaczyć i fajnie w głębszym tłuszu usmażyć aby poczuć mięsistego smacznego kotleta a nie tylko panierke choc też jest wazna ale jednak mniej...

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

22.08.2013 06:40

daj bardzo, bardzo dużo bułki tartej :):):)

kasienka23

Zadanych pytań: 512

22.08.2013 07:26

panierować 2 razy i smażyć w głębokim oleju

Janina

Zadanych pytań: 159

22.08.2013 07:36

Obtoczyć dwa razy w panierce i będzie ok;)

msmors

Zadanych pytań: 91

22.08.2013 08:39

taki kurczak jest 2 x obtaczany w panierce i smażony na głębokim tłuszczu (jak usmażysz w frytkownicy to ci wyjdzie jak Macdonaldzie)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak