Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Jolcia_90

Zadanych pytań: 31

14.01.2016 08:38

Macie sprawdzone sposoby, na to aby cebula nie piekła w oczy i nie łzawić podczas krojenia jej ?

Odpowiedzi (34)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

15.01.2016 09:36

Dobrze jest sparzyć przed krojeniem

misia123410

Zadanych pytań: 22

15.01.2016 12:15

Przeważnie pomaga chwile potrzymać w zimnej wodzie

Motorek

Zadanych pytań: 1446

16.01.2016 12:21

nie mam sprawdzonych sposobów, bo zawsze płaczę jak bóbr

KORAL

Zadanych pytań: 20

08.03.2016 23:34

Oprócz parzenia wrzątkiem dobrze jest jeszcze pozbyć się środka cebulki, tak jest najwięcej olejków eterycznych .:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak