Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

18.02.2013 20:50

macie zwyczaj sprawdzania pieczonego ciasta za pomocą patyczka czy już jest gotowe?

Odpowiedzi (4)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

18.02.2013 20:51

tak sprawdzam zapałką

Koper

Zadanych pytań: 146

18.02.2013 21:35

jak to są jakieś babkowe lub biszkoptowe ciasta, to raczej sprawdzam

arbuzowo

Zadanych pytań: 11

18.02.2013 22:51

Tak - daje mi to pewność, że ciasto się upiekło

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

18.02.2013 23:00

tak sprawdzam ostrym nożem ale tylko babki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak