Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

16.03.2012 21:02

Mąkę można przechowywać w szczelnie zamkniętych pojemnikach czy musi mieć dostęp do tlenu?

Odpowiedzi (2)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

21.03.2012 08:07

ja mąkę trzymam szczelnie zamkniętą - nie chcę mieć moli spozywczych w domu:)

pacpaw

Zadanych pytań: 266

21.03.2012 17:51

kupiłem 15 kg prosto z młyna i tak się zastanawiam. W młynie mówili, aby szczelnie jej nie zakrywać, bo musi oddychać. Także trzymam w plastikowych wiaderkach, ale przykrytą ściereczkami. Mam nadzieję, że mole nie wyczuja :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak