Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

11.02.2014 18:29

Mam 1 kg zamrożonych tuszek flądry. Gdy smażyłam świeżą okazało się, że jest wyjątkowo sucha. Co radzilibyście mi zrobić z tą zamrożoną aby była smaczna i nie sucha.

Najlepsze odpowiedzi (3)

anemon

Zadanych pytań: 163

11.02.2014 18:36

Chyba niestety niewiele możesz z nią zrobić, ale może będzie smaczniejsza uduszona np. w śmietanie albo z sosem cytrynowym niż tradycyjnie smażona.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.02.2014 18:38

Jeśl masz tak dużo zrób zapiekankę z tuszek flądry w warzywach.

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

11.02.2014 18:38

ja flondre najcześciej pieke i to nie dluzej niz 15-20 minut zeby była soczysta

Odpowiedzi (4)

gosiag

Zadanych pytań: 0

11.02.2014 18:38

mysle że smażona bedzie sucha zrob w sosiku

Konczi

Zadanych pytań: 632

11.02.2014 18:51

Może zrób opiekaną w zalewie octowej

mirecka12

Zadanych pytań: 66

11.02.2014 19:33

ja bym zrobiła rybę po grecku

Karolina33

Zadanych pytań: 0

11.02.2014 20:18

najlepsze kotleciki rybne z suróweczką z kapusty kiszonej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak