Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

01.06.2014 22:03

Mam bardzo dużo pieczarek i chcę je zamrozić.....obrabiacie pieczarki przed zamrożeniem czy mrozicie surowe?

Odpowiedzi (20)

Czyki

Zadanych pytań: 72

02.06.2014 07:36

Surowych nigdy nie mroziłam :), ale takie podsmażone czasami mrożę :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

02.06.2014 07:56

ja mrożę podsmażone

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

02.06.2014 08:02

Zawsze przed zamrożeniem obgotowuję pieczarki

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

02.06.2014 08:03

ja obgotowuję pieczarki przed zamrożeniem

Alex_M

Zadanych pytań: 119

02.06.2014 08:17

jeśli są ładne to myję tylko, kroję i podsmażam :) po odmrożenia używam do sosów, farszów itp :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.06.2014 08:27

Też pieczarki myje najpierw ,kroję i podsmażam

berys18

Zadanych pytań: 1434

02.06.2014 08:44

a ja mrożę surowe, kroję je tylko na plasterki i zamrażam

Jodaj

Zadanych pytań: 382

02.06.2014 09:07

ja podsmażam , czekam aż wystygną i daje do woreczka i do zamrażarki :)

bhb8

Zadanych pytań: 1

02.06.2014 12:32

dokładnie, lepiej najpierw podsmażyć albo obgotować

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

02.06.2014 14:36

zamroziłam raz na surowo i były jak wiory po rozmrożeniu więcej nigdy nie mroziłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak