Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dodi

Zadanych pytań: 256

10.03.2017 09:29

Mam dużą ilość grzybów suszonych. Co proponujecie z nich zrobić?

Odpowiedzi (40)

jan_mag

Zadanych pytań: 1

12.03.2017 10:43

Do żurku są idealne, do sosów do mięsa.. :)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

12.03.2017 17:31

pierogi z grzybami,kartacze

mysza75

Zadanych pytań: 96

12.03.2017 22:43

roladę nadziewaną, robiłam pstrąga z kaszą z farszem i grzybami, do kapusty, do pierogów, zupę

MonikaW

Zadanych pytań: 41

13.03.2017 21:35

można je przechowywać długoooo :) pierogi, bigos, sosy, dodatek do farszu mięsnego, sosy

bertpvd

Zadanych pytań: 19

13.03.2017 22:42

Farsz na pierogi

Habibi

Zadanych pytań: 690

14.03.2017 14:37

Ja nigdy nie mam zbyt dużo ;) W ciągu roku może dużo ich nie używam, bo wolę wtedy wykorzystać świeże, ale za to na Boże Narodzenie i Sylwestra schodzą mi hurtowo :) Moja miarka świąteczna, to plastikowe 5L wiaderko od pop-cornu ;) Robimy dużo kapusty z grzybami (grzybów dodajemy bardzo dużo), pierogi, uszka, krokiety.

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

15.03.2017 11:31

Do śledzia po myśliwsku, zupa, sosy, pierogi, do bigosu :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

15.03.2017 23:20

proponuję ususzyć

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

16.03.2017 19:01

sos.farsz do pierogów,krokietów

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

16.03.2017 19:43

Ostatnio dodawałam sporo do pasztetu i pyszny wyszedł.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak