Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

plocia

Zadanych pytań: 561

22.09.2013 11:54

Mam dużo jabłek i postanowiłam je ususzyć w suszarce do owoców - czy suszycie tylko jabłka słodkie czy kwaśne także?

Odpowiedzi (35)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

22.09.2013 14:34

suszę takie jakie mam i układam na tacy na parapecie nad grzejnikiem są super 2-3 dni i wysuszone

ben-ka

Zadanych pytań: 459

22.09.2013 14:57

Suszę jabłka jakie mam niezależnie od smaku.Z tym,że ja w zimie gotuję dużo kompotu i dodaję ususzone jabłuszka też.

alaaa

Zadanych pytań: 201

22.09.2013 15:08

suszę każde jabłka których mam nadmiar

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

22.09.2013 15:27

Suszę i słodkie i kwaśne

ana1

Zadanych pytań: 51

22.09.2013 15:37

niestety nie mam jabłek i nie mogę suszyć

anemon

Zadanych pytań: 163

22.09.2013 16:01

Ja też suszę takie jakie mam, a kwaśne jabłka po ususzeniu będą pyszne.

kokoszka

Zadanych pytań: 83

22.09.2013 16:36

oczywiscie susze

Kasia36

Zadanych pytań: 463

22.09.2013 17:14

suszę jakie mam, ale najczęściej to te kwaśne

Karol P

Zadanych pytań: 16

22.09.2013 18:10

takie i takie

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

22.09.2013 19:39

Można suszyć różne jabłka-słodkie i kwaśne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak