Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

2milutka

Zadanych pytań: 134

22.09.2013 18:13

Mam dużo maślaczków co z nimi zrobić jakieś propozycje?

Odpowiedzi (30)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

22.09.2013 21:42

Zamarynuj, zrób sosik, zamróź na zimę

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

22.09.2013 21:58

Marynowane w occie są przepyszne

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

22.09.2013 22:06

ja bym zrobiła w śmietanie a resztę w słoikach

Magda60

Zadanych pytań: 1158

22.09.2013 22:09

najlepiej zamarynowac

Sroczka

Zadanych pytań: 513

22.09.2013 22:11

Ja też polecam marynowane maślaczki.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

22.09.2013 22:20

Zamarynować lub obgotować i zamrozić. Ja z reguły mrożę. Później wykorzystuje do zup, sosów, zapiekanek, pizzy

Ania321

Zadanych pytań: 179

22.09.2013 22:54

również polecam do słoiczka w occie na zimę, pycha :)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

23.09.2013 00:24

proponuję jejecznice lub marynowane

Habibi

Zadanych pytań: 690

23.09.2013 00:27

Ja bym marynowała część, a część udusiła w pomidorach do słoiczków.

Stenka

Zadanych pytań: 467

23.09.2013 07:47

Jak ostatnio miałam dużo maślaków, to małe kapelusze zamarynowałam, a resztę obgotowałam, część zamroziłam, a część przepuściłam przez maszynkę, dodałam cebulkę i przyprawy i zrobiłam farsz do naleśników, które później zapiekłam z serem. Wstawiłam przepis, duszone znudziły mi się

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak