Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Cranberry

Zadanych pytań: 34

08.10.2013 11:41

Mam dużo maślaków koło domu co z nich zrobić?

Odpowiedzi (22)

Klausia

Zadanych pytań: 251

08.10.2013 12:21

Możesz zrobić duszonkę, zamarynować, ususzyć, zamrozić, zrobić zupę lub sos, opcji jest naprawdę mnóstwo :D Tylko trzeba mieć na to wszystko czas, bo grzyby pochłaniają go mnóstwo :D

babeczka007

Zadanych pytań: 115

08.10.2013 12:22

Zamarynuj lub ugotuj i zamroż

pestka

Zadanych pytań: 424

08.10.2013 12:26

zrób zupę, zamarynuj lub można zamrozić

Magda60

Zadanych pytań: 1158

08.10.2013 12:37

polecam zamrozic

malina

Zadanych pytań: 4

08.10.2013 12:42

ja obgotowuję i zamrażam

kate.500

Zadanych pytań: 1516

08.10.2013 12:44

zamarynowac i sa pyszne

Motorek

Zadanych pytań: 1446

08.10.2013 14:06

sosik jest bardzo smaczny, wodzianka, marynowane

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.10.2013 14:09

zamrozić , zamarynować albo ususić z cebulką

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.10.2013 14:10

najlepszy sosik albo marynowane

msmors

Zadanych pytań: 91

08.10.2013 14:14

możesz zamarynować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak