Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

11.03.2016 10:42

Mam dwa opakowania ciasta francuskiego - jak proponujecie je wykorzystać /opcje na słodko odpadają/ ? Może jakiś farsz z tuńczyka w puszce ale co do tego ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Ania321

Zadanych pytań: 179

11.03.2016 22:48

Proponuję paszteciki na przykład nadziewane mięsem z rosołu :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

11.03.2016 10:50

Bardzo lubię mięso pieczone w cieście francuskim, np polędwiczka wieprzowa albo filet z kurczaka :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.03.2016 12:58

rogaliki z szynką albo mini pizze

Odpowiedzi (21)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

11.03.2016 10:45

można zrobić pizzę lub tartę z dowolnym nadzieniem

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

11.03.2016 10:49

możesz zapiec np. polędwiczki lub fileta z kurczaka w cieście francuskim. Możesz zrobić babeczki np. z pieczarkami, kukurydzą i porem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.03.2016 10:56

Ja lubię polędwiczki lub kiełbaski w cieście francuskim

halina17

Zadanych pytań: 271

11.03.2016 10:57

Można też zrobić parówki dobrej jakości w cieście francuskim, z farszem z pieczarek i cebuli.

justynkag

Zadanych pytań: 45

11.03.2016 11:05

Możesz zrobić z farszem z pieczarek i pora

Madzai

Zadanych pytań: 7

11.03.2016 11:17

Proponuję parówki z żółtym serem zawinąć i dodać trochę ketchupu. Lub pomiędzy dwa długie paski ciasta rozsmarować sos pomidorowy, posypać serem i zawinąć, super przekąski.

pestka

Zadanych pytań: 424

11.03.2016 11:24

polędwiczki drobiowe z grzybami leśnymi lub łosoś z papryką i ryżem w cieście francuskim

dom-agi

Zadanych pytań: 2

11.03.2016 12:28

Tuńczyk i kukurydza świetnie się komponują, może być szpinak do ciasta francuskiego w postaci tarty :)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

11.03.2016 12:28

Zrób tatarskie pierogi - przepis u mnie - farsz z ryżu, mielonego mięsa drobiowego, marchewki....... Gwarantuję, że są pyszne !

Janina

Zadanych pytań: 159

11.03.2016 14:00

Zawijane parówki w cieście, paszteciki;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak