Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

02.11.2013 02:35

mam gruszki "szarki" tak my je nazywamy, małe i bardzo słodkie...czy można je zrobić w zalewie jak pikle? czy tylko na marmoladę?

Odpowiedzi (16)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

02.11.2013 10:00

Pewnie że można, tylko obierz ze skórki

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.11.2013 10:30

Ja też bym zrobiła i obrała ze skórki

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

02.11.2013 10:39

Można te gruszki obrać ze skórki i zrobić pikle.

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.11.2013 11:46

też bym zrobiła pikle bez skórki, są bardzo dobre

teresa18

Zadanych pytań: 502

02.11.2013 16:30

jak dla mnie to pikle mogą być i jak większość obrałabym ze skórki

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

02.11.2013 16:33

@ bog.sa Bogdan Safinowski...dzięki za podpowiedź, są dojrzałe i mięciutkie, zrobię z nich jednak marmoladę, będzie i na chlebek i do ciast

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak