Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pycholka

Zadanych pytań: 78

02.09.2014 08:29

Mam jarmuż z ogródka, dosyć sporą ilość. Można go mrozić albo jakoś inaczej przechować?

Odpowiedzi (21)

pestka

Zadanych pytań: 424

02.09.2014 14:48

byłoby go szkoda stracić , więc spokojnie możesz zamrozić

dorrota

Zadanych pytań: 10

02.09.2014 19:33

nie robiłam nic z tym nigdy

wedith1

Zadanych pytań: 26

03.09.2014 06:27

Koniecznie zblanszowany i zamrożony . Surowy i zamrożony nie smakuje już później tak dobrze (przynajmniej dla mnie)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.09.2014 07:40

ja jeszcze nie mroziłam

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

03.09.2014 19:22

ja zostawiam w gruncie, nigdy nie mroziłam

anemon

Zadanych pytań: 163

03.09.2014 22:00

Zblanszowany możesz zamrozić.

Róża1

Zadanych pytań: 7

04.09.2014 15:28

dopiero jak będą duże mrozy to można go zamrozić , a teraz używać świeży :-).

patryska76

Zadanych pytań: 24

04.09.2014 18:37

Myślę, że zamrożenie to najlepszy sposób na jego przechowywanie. ;)

Ela15

Zadanych pytań: 1414

06.09.2014 11:11

ja nigdy nie mroziłam, zawsze tylko świeży używam

Megg

Zadanych pytań: 69

07.09.2014 17:23

jeszcze nie miałam okazji urzywać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak