Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

29.07.2014 11:17

Mam jeszcze ryby karpie z grudnia,są zamrożone ,czy nadają się do smażenia czy je wyrzucić.?

Odpowiedzi (33)

kasiaw

Zadanych pytań: 470

29.07.2014 21:28

spokojnie i bez obaw możesz je wykorzystać

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

29.07.2014 21:39

Smażenie po długim mrożeniu może być trudne, może jakieś duszone z warzywami zrób lepiej

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

29.07.2014 22:03

Raczej powinny być dobre

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

29.07.2014 22:42

jeśli masz dobrą zamrażarkę i nie były jeszcze rozmrożone to na pewno możesz je śmiało smażyć:)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

29.07.2014 22:58

Możesz je jeszcze zjeść.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

30.07.2014 06:33

wg mnie powinny być dobre

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.07.2014 07:25

myślę że będą dobre

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.07.2014 07:25

myślę że będą dobre

Mniam

Zadanych pytań: 87

30.07.2014 07:28

Takie karpie to piekłam w piekarniku i były dobre. Oczywiście wcześniej je rozmroziłam.

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

30.07.2014 08:23

myślę, że nic im się nie stało

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak