Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

2milutka

Zadanych pytań: 134

17.10.2013 21:15

Mam kosz rydzy co z nimi zrobić? pasuje z nich sos do mięsa?

Odpowiedzi (15)

Beata73

Zadanych pytań: 1093

18.10.2013 07:44

zamarynować i zamrozić

ZEWA

Zadanych pytań: 190

18.10.2013 08:14

Możesz część usmażyć jak kotlety schabowe, te większe można ususzyć ( całe kapelusze ) i na zimę robić też jak kotlety schabowe, wystarczy je namoczyć można lekko podgotować. Zamarynować lub zblanszować i zamrozić.

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

18.10.2013 08:17

Najlepiej daj mi je już ja będę wiedziała co mam z nimi zrobić hi hi

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.10.2013 08:42

ja zawsze wszystkie grzyby gotuje potem smażę a jak mam na prawdę za dużo to suszę lub mrożę

2milutka

Zadanych pytań: 134

18.10.2013 09:05

Zewa rydze do suszenia? nigdy nie suszyłam bo ponoć nie suszy się rydzy...to już sama nie wiem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak