Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anka1988

Zadanych pytań: 25

16.01.2017 13:33

Mam mięso z rosołu, zazwyczaj robię z niego kotlety mielone, pulpeciki, spagetti z mięsem, używam jako nadzienie do klusek/pierogów/krokietów. Co jeszcze można zrobić dla odmiany?

Odpowiedzi (40)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

16.01.2017 20:39

ja robię placuszki z dodatkiem warzyw

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

16.01.2017 21:05

Piekę pasztety albo smażę kotleciki z dodatkiem kaszy czy ryżu.

magduś83

Zadanych pytań: 46

16.01.2017 21:13

mojemu M. robię tymbaliki drobiowe czyli w galarecie

anka1988

Zadanych pytań: 25

16.01.2017 21:26

dziękuje Wam za smaczne propozycje, jest co wybierać :)

MonikaW

Zadanych pytań: 41

16.01.2017 21:54

ja pozbawione kości zamrażam i dodaję także do bigosu

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.01.2017 23:35

Z takiego mięsa oprócz wymienionych już rzeczy zrób : pasztet, dodaj do bigosu, galaretę, pastę do kanapek, paszteciki.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

17.01.2017 10:27

można zrobić pyszny pasztet :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

17.01.2017 10:30

Najczęściej robię farsz do pierogów, albo zamrażam, a jak mam już dużo piekę pasztet

jan_mag

Zadanych pytań: 1

17.01.2017 10:48

Zawsze można zamrozić, bo czasem potrzeba a nie ma takiego mięska ;)

Mniam

Zadanych pytań: 87

17.01.2017 11:21

Dzisiaj mam na obiad potrawkę z takiego mięsa :) Czasami też robię pasztet.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak