Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

01.08.2013 08:52

Mam na działce wsadzoną trawę cytrynową, czy do lemoniady stosujecie suszoną czy świeżą? nie wiem która bardziej jest intensywna.

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

01.08.2013 09:31

Też nigdy nie dodawałam i nie mam takiej ale czytałam przepisy z zastosowaniem trawy cytrynowej

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.08.2013 09:15

ja też nie używam, ale wydaje mnie się, że lepsza świeża

gosia1988

Zadanych pytań: 526

01.08.2013 08:55

ja stosuję świeżą; do herbaty dodawałam suszoną

Odpowiedzi (7)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.08.2013 08:58

Jak to dobrze dowiedzieć się czegoś nowego :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

01.08.2013 08:59

moja siostra dodaje świeżą

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

01.08.2013 08:59

nie mam trawy cytrynowej i w sumie nie stosuję

gosia56

Zadanych pytań: 466

01.08.2013 09:00

myslę ze jak jest świeża to świezą .

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.08.2013 09:02

ja nie używam

Cranberry

Zadanych pytań: 34

01.08.2013 09:10

też nie używam bo nie mam

Janina

Zadanych pytań: 159

01.08.2013 09:19

Nie używam,ale chyba lepsz świeża;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak