Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

23.09.2013 22:14

Mam na krzakach dużo zielonych pomidorków co zrobić żeby je nie zmarnować,bo już one nie dojrzeją niestety.......

Odpowiedzi (31)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.09.2013 05:26

A w domu nie dojdą do siebie , nie miałam do czynienia z zielonymi pomidorkami, ale ja bym zrobiła sałatkę i do słoików bym powkładała wraz z cebulką

Izabela9

Zadanych pytań: 25

24.09.2013 06:27

Ja nadmiar pomidorków też przechowuję w skrzyneczce i później jest jak znalazł.

berys18

Zadanych pytań: 1434

24.09.2013 07:06

zrób sałatki z zielonych pomidorów

monisia1977

Zadanych pytań: 15

24.09.2013 07:07

zrób sałatkę dodaj paprykę ogórki i cebulę

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

24.09.2013 07:25

no chyba tylko sałatka

malina

Zadanych pytań: 4

24.09.2013 07:28

sałatkę do słoików

gibli

Zadanych pytań: 20

24.09.2013 07:45

polecam sałatkę z zielonych pomidorów:)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

24.09.2013 07:49

właśnie smaczna jest sałatka z zielonych pomidorów

pestka

Zadanych pytań: 424

24.09.2013 07:58

ja będę robić taką sałatkę , bo dostałam trochę zielonych pomidorów

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

24.09.2013 08:16

mi kiedy pomidorki nie dojrzały na krzaku zrywałam je i kładłam w domu w miseczce w ciepłe, ciemne miejsce na parę dni wtedy złapią kolor i będą czerwone, spróbuj

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak