Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.07.2013 07:53

Mam ochotę na zupę z fasolki szparagowej - lubicie? Z czym podajecie ? Jak przyrządzacie ? :)

Najlepsze odpowiedzi (3)

Seba

Zadanych pytań: 1313

17.07.2013 08:20

ja robię z jarzyną, z ziemniakami i śmietaną

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.07.2013 08:00

Bardzo lubię taką zupę robię tradycyjnie na lekkim rosołku z ziemniakami bez zabielania chociaż twoja propozycją Konczi z grzankami napewno rewelacja

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.07.2013 08:04

:) więc większość taka leciutką robi, z kalarepą jak i groszkiem nigdy nie robiłam

Odpowiedzi (25)

berys18

Zadanych pytań: 1434

17.07.2013 07:54

ja robię zupe tradycyjnie - z ziemniakami, włoszczyzną, zabieloną śmietaną

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.07.2013 07:54

Ja bardzo lubię, robię zazwyczaj na serkach topionych i podaję z grzankami, chociaż ostatnio jadłam z młodymi ziemniaczkami i dużą ilością szczypiorku, równie dobra :)

kate.500

Zadanych pytań: 1516

17.07.2013 08:00

lubie taka zupke i ja robie taka lekka na rosole bez smietanki, najczesciej z ziemniakami

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

17.07.2013 08:00

ja też robię z ziemniaczkami i młodą marchewką

gosia1988

Zadanych pytań: 526

17.07.2013 08:02

bardzo lubię; robię z kalarepą, ziemniakami, marchewką, groszkiem i ze śmietanką

Anna133

Zadanych pytań: 143

17.07.2013 08:07

Właśnie na serkach topionych jest smaczna ,ale ja nie robiłam nigdy typowo z samej fasolki ino warzywną , bo ogólnie mało zup gotuję :D

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

17.07.2013 08:15

ja często dodaję fasolkę szparagową do krupnika oraz do zupy jarzynowej ze śmietaną.

2milutka

Zadanych pytań: 134

17.07.2013 08:16

ja robię jako sałatkę z masełkiem czosnkiem i natką smakuje zarówno na ciepło jak i zimno:)

2milutka

Zadanych pytań: 134

17.07.2013 08:17

a tak to zwyczajnie dodaję do jarzynowej:)

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.07.2013 08:25

2milutka rozumiem że polewasz fasolkę masełkiem z czosnkiem i posypujesz natką? czy przesmażasz?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak