Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

malinowepocalunki

Zadanych pytań: 16

03.10.2013 19:16

Mam od jakiegoś czasu troszkę kandyzowanych kumkwatów. Przywiozła mi je siostra z wakacji. Próbowałam je jeść w takiej postaci, ale są mało jadalne. Zastanawiam się do czego można by je użyć. Szkoda ich wyrzucać.

Odpowiedzi (18)

malinowepocalunki

Zadanych pytań: 16

03.10.2013 19:38

Tylko, że skoro to na "surowo" jest naprawdę okropne (dla mnie osobiście i tych którzy próbowali) to chyba jedynie zostaje obróbka termiczna. Tak zastanawiałam się teraz, czy da się z tego wyczarować jakiś chutney?

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.10.2013 19:50

moze dodać do ciasta pieczonego

migotka28

Zadanych pytań: 20

03.10.2013 20:09

a może dołożyć coś i nadziać jakieś mięsko

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.10.2013 21:01

może dodać je do keksu

rjustysia

Zadanych pytań: 190

03.10.2013 21:15

Ja również wkroiłabym je do ciasta albo zrobiła własną mieszankę keksową na ich bazie.

Janina

Zadanych pytań: 159

03.10.2013 21:16

Ja pierwszy raz słyszę taką nazwę;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.10.2013 22:52

nie słyszałam o tym jeszcze i na pewno nie robiłam,brak doświadcenia :(

Róża1

Zadanych pytań: 7

03.10.2013 23:22

ja też pierwszy raz słyszę tą nazwę:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak