Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mirecka12

Zadanych pytań: 66

05.02.2014 09:23

mam pojemnik czekolady (pozostałości z mikołaja) co mogę z tym zrobić?? jakieś propozycje?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

05.02.2014 10:40

zawsze takie czekoladki kruszyłam jako dodatek do mufinek:)

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.02.2014 10:42

możesz zrobić torcik czekoladowy, dodać do polewy, zrobić pralinki

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.02.2014 09:34

roztopić, wsypać płatki kukurydziane, ponakładać na papier i ciasteczka gotowe.

Odpowiedzi (12)

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.02.2014 09:24

mozna zrobić swoje pomadki

Renataj

Zadanych pytań: 1275

05.02.2014 09:27

Zrób ciasto czekoladowe, gdzie głównym składnikiem jest własnie czekolada.Możesz zrobić też sernik na zimno, babkę lub babeczki z kawałkami czekolady. Dodawaj kawałki do deserów z bitą śmietaną. Albo zostaw do dekoracji ciast- wykorzystaj jako polewę.

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

05.02.2014 09:29

zdecydowanie fondue czekoladowe :-)

Beatris

Zadanych pytań: 43

05.02.2014 09:32

Możliwości jest tak wiele, że trudno je wszystkie wymienić. Możesz wykorzystać ją do ciast, deserów, zrobić fondue, polewę do ciasta, pralinki, czekoladę do picia, dodać do sosu do mięska...

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

05.02.2014 09:33

ja bym zrobiła czekoladowe ciasto lub fondue

berys18

Zadanych pytań: 1434

05.02.2014 09:40

fondue lub polewę do ciast

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

05.02.2014 09:44

Ja zawsze roztapiam i do foremki wkładam kawałki owoców i zalewam czekolada

Alex_M

Zadanych pytań: 119

05.02.2014 09:47

albo wykorzystaj jako polewę co ciasta, albo ciasto czekoladowe typu brownie. możesz zrobić bajaderki, domowe czekoladki z resztek słodyczy..

monia2005

Zadanych pytań: 1

05.02.2014 09:50

ciasto czekoladowe,zupa czekoladowa,wykorzystać do polewy

pycholka

Zadanych pytań: 78

05.02.2014 10:06

Fondue, polewa, dodatek do muffinek lub zetrzyj na tarce jako ozdobę do podwieczorku.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak