Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mira85

Zadanych pytań: 90

25.08.2013 13:06

Mam sporą ilość czerwonej fasoli. Do czego ja polecacie ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

25.08.2013 13:25

do sałatek, zup mięsnych

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

25.08.2013 13:29

Najczęściej jej używam do sałatek :)

Janina

Zadanych pytań: 159

25.08.2013 20:30

Głównie do różnych sałatek )

Odpowiedzi (15)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

25.08.2013 13:31

ja najczęściej dodaję do sałatek i śmietany ze śledziami

Alex_M

Zadanych pytań: 119

25.08.2013 13:32

uwielbiam czerwoną fasolę. robię z niej fasolkę po bretońsku, zupę fasolową i różne sałatki

Motorek

Zadanych pytań: 1446

25.08.2013 13:34

ja bardzo lubię kapustę z fasolą

bogusia19

Zadanych pytań: 7

25.08.2013 13:37

np. do sałatki lub może potrawki meksykańskiej

Mniam

Zadanych pytań: 87

25.08.2013 13:43

Do surówki obiadowej, do sosów po meksykańsku.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

25.08.2013 13:46

ja użyłabym do sałatki

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.08.2013 14:04

danie po meksykańsku, sałatka z kukurydza, z mięskiem na gęsto

Lis

Zadanych pytań: 56

25.08.2013 14:09

Do pizzy, sałatki...

Margo1

Zadanych pytań: 2141

25.08.2013 14:10

sałatkę ,zupe

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

25.08.2013 14:37

Do dań meksykańskich i do past, często robię pasty z czerwonej fasoli do smarowania pieczywa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak